top of page

Ödüllü Zeytinyağları

Güncelleme tarihi: 25 Ağu 2021

Bilgem Zeytincilik olarak kendimizi butik bir marka olarak tanımlıyoruz. Ödül aldığımız zeytinyağı sizlere satış yaptığımız tank ile aynıdır. Ödül için ayrı bir ürün çalışması yağmıyoruz. Ödülümüz ve sizlere sunduğumuz zeytinyağımız aynıdır.


Peki hangi ödülleri aldık? Zeytindostu Derneği tarafından, sektörümüzde zeytinyağı kalitesinde bilincin arttırılması ve Naturel sızma olarak kusursuz üretim yapan firmaların isimlerinin duyurulması adına her sene Zeytindostu Kalite Ödülleri (Yarışması) düzenlenmektedir.

Yeni bir marka olsak da BİLGEM ZEYTİNCİLİK olarak 2020 ve 2021 yıllarında katıldığımız iki yarışmadan da ödül kazanarak ayrıldık.


Zeytinyağı yarışmaları arasında uluslararası alanda öne çıkanlardan biri olan EVO International Olive Oil Contest® yarışmasından da ödülle döndük. 2021 yılında katıldığımız bu yarışmadan Gümüş Madalya ödülü kazandık.




Can Paşa - Naturel Sızma

Soğuk Sıkım Zeytinyağı


Bilgem Zeytincilik 2020/21 yılında katıldığı yarışmalarda, Can Paşa - Naturel Sızma Zeytinyağı ile

İtalya’dan (The EVO International Olive Oil Contest®) Gümüş Madalya ve Türkiye’den (ZeytinDostu Derneği) Altın ve Bronz Madalyalar alarak kalitesini her sene yükseğe taşımaktadır.



Satın Al:

Sen de bu ödüllü lezzeti edinmek istersen aşağıdaki bağlantı adresini tıklayıp Can Paşa ürünümüzü satın alabilirsin.


39 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page